GRP forhandler nyt.

2013-10-29 17:13

Ny handelspolitik 2014

Den globale krise tvinger alle virksomheder til at opdatere deres distributionssystemer og kommercielle salg politik .
Vi har også befinder os Forpligtet til at ændre vores kommercielle organisation til at forsøge at opretholde salgsmængder tilstrækkeligt til at sikre overlevelsen af ​​vores virksomhed . Valget var meget vanskeligt, men vi mener, det er den eneste nu possibleness .
I 2008 havde vi at overvinde de forhandlere, og sælge direkte til butikker , har et valg viste sig at være rigtigt , nu er vi nødt til at overvinde de butikker og sælger direkte til slutkunder. Desværre er det ikke mere possibleness for slutbrugeren støtte priserne for høje , og vi kan ikke bede dig om at arbejde med stadigt lavere marginer .
Vi er producenten , har vi løbende investeringsomkostninger , fortsatte stigninger i råvare-og lønomkostninger, og vi kan ikke , og vi ønsker at producere vores produkter i andre dele af verden, hvor det ville koste en masse mindre , men med en stor reduktion i kvalitet .
Så den eneste valg, vi har tilbage , er at minimere distributionsomkostninger , for at forsøge at blive på markedet, selv i dag med den globale krise stærkere.


Vi har i mange år arbejdet med alle butikker i verden, og vi vil gerne takke dig for samarbejdet , du har vist os , og med stor sorg , vi er nødt til at informere dig så i dag gjorde vores salgs system vil kun være orienteret direkte til slutkunderne .

Tøv ikke med at kontakte os for enhver obligatorisk .
Maurizio Stefano e Sara Gandini

Søg på siden

Kontakt

Klavs Bue +45 5196 1212